Valutaer:
Denmark
Avanceret søgning

Forsendelse & Retur

Alle ordrer sendes forsikret. Alle pakker er til at omfatte en bekræftelse levering, og skal være underskrevet for. Hvis kunden ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil en note efterlades på døren ved postbudet. Denne note kan underskrives og venstre for postbudet og pakken vil blive leveret. Vi kan ikke sende til det amerikanske militær APO kasser i øjeblikket. Hvis en vare er udsolgt, vil du få besked via e-mail af den forventede leveringsdato. Vi sender over hele verden.

Forsendelse Metode & Charge

Vi leverer hurtig levering til vores kunder - EMS Express med status overvågning. det normalt tager 6-9 arbejdsdage at ankomme din dør afhængig af destination og fortoldning. Online Sporing kan spore din pakke til dig i forskellige stadier .Hvis du ønsker at gøre det hurtigere, vi også give DHL Express for dig, men har brug for ekstra omkostninger (afhængigt af din ordremængde), normalt kommer i 3-5 arbejdsdage. Enhver mere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

? Ordrer behandles inden for 48 timer, hvis du modtager betalinger

? ? Forsendelse adresse kan ikke ændres eller annulleres, når ordre (er) er blevet sendt. (Hvis du har brug for forandring, så kontakt os inden for få timer efter, at du betaler)

? ? ? International skibsfart kræver mere komplicerede skibsfart procedurer (såsom begge landes skikke, transit-stationer etc.), er vi ikke i stand til at kontrollere deres levering.

levering

Når pakken ankom det lokale postkontor, skal du logge for pakken så hurtigt som muligt. Eller pakken vil blive returneret et par dage senere, købere er ansvarlige for den ekstra shipping gebyr. Hvis du undlader at kvittere for pakken, skal du kontakte en anden, der kan underskrive for dig.

Betingelser for tilbagebetaling

Vi er meget stolte af vores ry for god service, men hvis en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du kontakte os via e-mail, vil vi hjælpe dig med en ombytning eller tilbagebetaling.

Venligst komme tilbage til os inden for 14 dage efter modtagelsen. Elementer skal returneres i original emballage, intakt og skal være i en ubrugt stand. Hvis vi finder, at produktet returneres til os det er ikke fuldt re-salgbar stand, forbeholder vi os retten til at afvise anmodningen om tilbagebetaling på artiklen, eller fratrække op til 50% på salgsprisen fra anmodningen tilbagebetaling.

Vær opmærksom på, at skibsfart og ekspeditionsgebyrer kan ikke refunderes, undtagen defekte elementer.

udveksling

* Alle internationale afkast skal returneres til vores hjemmeside inden 14 dage fra modtagelsen af ​​ordren.
* Forsendelsesomkostningerne for international handel bliver opkrævet til kunden alle skatter, gebyrer eller skatter, der skal betales for returnerede varer er alene ansvarlig for kunden.

returnere instruktioner

Følg vejledningen nedenfor for at returnere en vare:
Send os en e-mail for at angive årsagen til returneringen ved første, vil vores supportmedarbejdere give dig den leveringsadresse.
Vær forsigtig, når udpakning og ompakning dine produkter.
Vedlæg et stykke papir indeholder følgende oplysninger:

* Vores navn registreret på vores hjemmeside
* Ordrenummer
* Angiv årsagen til returnering af varen
* E-mail-adresse, du bruger til at få adgang til vores hjemmeside

Venligst sætte dette stykke papir, og det udstyr, der skal returneres i en pakke, og send det til os. Angiv tracking nummer, når du har leveret dem tilbage. Vi har ansvaret for at returnere varer, der går tabt i transit. Hvis du er interesseret, så du måske ønsker at sende varerne med anbefalet post og holde distance test.

Site Map

Kontakt os

Copyright © 2019 www.iasmenu.com. Powered by Adidas Store
Din IP adresse er: 3.80.223.123     adidas sæt kvinder | adidas damesko | adidas outlet online | billige adidas sko