Valutaer:
Denmark
Avanceret søgning

Fortrolighed

Velkommen til vores online butik. Vores mål er, at du føler dig så godt tilpas med vores hjemmeside, hvis du er shopping på dit lokale indkøbscenter. Hvis produktet (er) for køb via vores hjemmeside, vi tager spørgsmålet om sikkerhed alvorligt. Hver gang du indtaste nummeret på dit kreditkort, fakturering og forsendelsesoplysninger når shopping, vil vi bruge standard Secure Sockets Layer (SSL) teknologi til at forhindre, at oplysninger i at blive opfanget.

Vores forpligtelse til privatlivets fred

Dit privatliv er vigtigt for os. For at holde dit privatliv sikker, vi leverer denne bekendtgørelse forklarer vores online-information og de valg, du kan gøre omkring den måde, dine oplysninger indsamles og anvendes. For nemt at finde denne besked, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på hvert punkt data kan rekvireres.

De oplysninger, vi indsamler:
Denne meddelelse gælder for alle oplysninger, der indsamles eller oplysninger på vores hjemmeside. På nogle sider, kan du bestille produkter, fremsætte anmodninger, og kan registrere for at modtage materialer. De typer af personlige oplysninger indsamlet på disse sider er navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, kreditoplysninger / gæld. Du kan indsende oplysninger om andre mennesker på nogle sider. For eksempel, hvis du bestiller en gave online og ønsker at adressat, skal du indsende modtagerens adresse. I dette tilfælde de typer af personlige oplysninger, der indsamles omfatte navn, adresse, telefonnummer.

Den måde, vi har oplysningerne:
Vi bruger de oplysninger, blot for at færdiggøre ordren dig selv, når du afgiver en ordre. Vi bruger disse oplysninger til tredjemand, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Vi bruger den information du giver om en anden, når du placerer en ordre kun at sende produktet og bekræfte levering. Vi bruger disse oplysninger til tredjemand, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre din ordre. Vi bruger ikke-identificerende oplysninger og sammenlægning til bedre at designe vores hjemmeside og til at dele med annoncørerne. For eksempel kan vi fortælle en annoncør at X antal personer besøgte et bestemt område på vores hjemmeside, eller at Y antal mænd og Z antal kvinder udfyldt tilmeldingsblanketten, men vi ville ikke være noget, der kan være anvendes til at identificere de individer afsløre. Endelig ikke at forbyde personlige oplysninger til os online på måder ikke er relateret til de ovenfor beskrevne uden også at give brug eller deler evnen til at fravælge eller på anden måde ikke-relaterede applikationer.

Vores forpligtelse til datasikkerhed

For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed, og sikre den korrekte anvendelse af oplysninger, vi er nødt til at beskytte den fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige tilstrækkelige og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Hvordan kan du få adgang til eller rettelse af data:
Du kan få adgang til alle de oplysninger, vi indsamler online og vedligeholde revideret fra os en skriftlig anmodning til den adresse, der er angivet på siden Om. Vi bruger denne fremgangsmåde for bedre at sikre oplysningerne. Du kan rette faktuelle fejl i dine personlige oplysninger ved at sende en anmodning om, at en troværdig måde viser fejl. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed, vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før der gives adgang til eller foretage rettelser.

kontaktperson:
Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer om disse fortrolighedspolitik, så send os en e-mail, eller kontakte vores online kundeservice.

Site Map

Kontakt os

Copyright © 2019 www.iasmenu.com. Powered by Adidas Store
Din IP adresse er: 3.80.223.123     adidas sæt kvinder | adidas damesko | adidas outlet online | billige adidas sko